Dorpsvereniging
Neem deel aan de leukste evenementen en activiteiten in Smilde.

Maak kennis met de dorpsvereniging Smilde! Wij zijn een enthousiaste groep vrijwilligers die Smilde weer willen laten leven.

Benieuwd wie wij zijn? We stellen ons even voor.

Organisatie

Hoi! Mijn naam is Manouk Warries en ik ga de rol ‘voorzitter’ vervullen binnen het bestuur van Dorpsvereniging Smilde. Ik ga me bezighouden met het organiseren van activiteiten en ik zorg ervoor dat alles in goede banen wordt geleid. De reden waarom ik mij hiervoor inzet is omdat ik het erg jammer vind dat er in Smilde weinig te beleven valt. Ik hoop daarom dat dit een groot succes gaat worden en dat de gezelligheid in Smilde terugkomt! Verder woon ik mijn hele leven al in Smilde en ben ik 25 jaar oud. In mijn dagelijks leven ben ik werkzaam bij de politie, speel ik handbal en sta ik ‘zo nu en dan’ in de sportschool. Ik heb er ontzettend veel zin in en ik kan niet wachten op onze eerste activiteit!

Mijn naam is Hannie Jansen en als secretaris hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan Dorpsvereniging Smilde ik neem vanuit het bestuur de ledenadministratie onder mijn hoede. Daarnaast vind ik het jammer dat er zo weinig wordt georganiseerd in Smilde en ik hoop daarom dat deze dorpsvereniging een succes zal worden. Aan onze motivatie en inzet zal het niet liggen. Het zou mooi zijn als ons dorp weer gaat leven.
In het dagelijkse leven werk ik als pedagogisch medewerker in de kinderopvang in de leeftijd 2-12 jaar. Ik woon vanaf mijn eerste levensjaar in Smilde en ben nu 33 jaar en woon Samen met mijn man Mark Luinge.

Mijn naam is Anouk van Woerkom, ik ben 21 jaar en uiteraard woonachtig in Smilde. Ik zit in de laatste periode van de opleiding accountancy en daarnaast werk ik bij een accountant kantoor. Financiële zaken, het maken van begrotingen en het monitoren daarvan vind ik interessant om te doen en de functie die daarop aansluit is natuurlijk penningmeester. Binnen de dorpsvereniging zal ik deze functie dan ook op me gaan nemen. Ik hoop dat we als dorpsvereniging samen met alle mensen uit Smilde leuke activiteiten gaan organiseren.

Mijn naam is Sandra de Vries en ik ben 31 jaar. Oorspronkelijk kom ik uit Appelscha, maar sinds 9 jaar woon ik samen met mijn partner en onze 2 dochters van 2 en 5 jaar oud in Smilde. In het dagelijks leven ben ik bedrijfsleidster bij Schuurman-Schoenen in Assen. Wat ik hoop te bereiken met dorpsvereniging Smilde is dat er meer activiteiten voor jong en oud het hele jaar door worden georganiseerd. Ik ga de social media voor mijn rekening nemen.

Mijn naam is Sjors Prummel en als lid van de dorpsvereniging zal ook ik mij hierbij voorstellen.

Ik ben geboren en getogen in Smilde en woon hier samen met mijn vriendin en zoon van 7 nog steeds. Ik heb een eigen bedrijf in reclame en verzorg hierbij zowel particulier als zakelijk alles op het gebied van print- en drukwerk.

Pr- en media binnen de dorpsvereniging is daarom ook mijn tak van sport, dit zal dan ook mijn bijdrage zijn binnen de vereniging.

Ik heb me hierbij aangesloten omdat ik vind dat er de laatste jaren te weinig georganiseerd wordt in Smilde. Ik zie het dorp graag bruisender en aantrekkelijker worden voor jong en oud. Ik hoop dat we met deze vereniging een goede voorzet kunnen geven. Laten we er samen voor zorgen dat we Smilde weer op de kaart kunnen zetten!

Ik ben Eline Radix, 26 jaar, geboren en getogen in Smilde. En ben werkzaam op een groot vakantieresort. Ik heb er voor gekozen om mij aan te melden voor Dorpsvereniging Smilde omdat ik leuke activiteiten en feesten mis in Smilde. Voor oa mijn eigen leeftijdscategorie.

Als bestuurslid van Dorpsvereniging Smilde ga ik mij oa bezighouden met de sponsoring. Verder ligt mijn interesse bij het organiseren van activiteiten en evenementen, dit mede door mijn opleiding en werk. Ik hoop dat we het dorpsgevoel en de gezelligheid kunnen versterken en leuke activiteiten kunnen neerzetten met elkaar!

Mijn naam is Hanneke Broer en ik ben 36 jaar oud, geboren en getogen in Smilde. Samen met mijn man en kinderen wonen we achterop de wieke. Sinds 5 jaar ben ik beheerder van het dorpshuis in Hijken. Daar zie ik veel activiteiten en zou dat graag in Smilde ook meer zien. Vandaar mijn inzet bij de dorpsvereniging. We zijn momenteel met veel leuke nieuwe activiteiten bezig om te organiseren.

Dorpsvereniging Smilde voor en door Smildegers!

Mijn naam is Kiona Stoffers en ik ben 30 jaar oud. Ik woon al ruim 7 jaar samen in Smilde met Martin Stoffers en we zijn sinds oktober 2017 ouders van dochter Jolien. In het dagelijks leven werk ik op IKC Prinses Margriet en geef ik les aan groep 4/5. Twee keer in de week ben ik in de sporthal te vinden, ik speel volleybal -> Fama D1.

In Smilde is niet veel te beleven en daar wil ik samen met de andere leden van Dorpsvereniging Smilde en met behulp van jullie verandering in brengen. Laten we er samen voor gaan en Smilde laten leven!

Mijn naam is Henry Drenthen en ik ben 35 jaar. Ik ben in Bovensmilde opgegroeid en woon nu ongeveer 10 jaar in Smilde, samen met mijn 2 zoons van 5 en 7 jaar. In het dagelijks leven werk ik bij de rechtbank in Assen. Ik wil graag met de andere mensen van dorpsvereniging Smilde, Smilde weer op de kaart zetten en leuke dingen organiseren.

Geef je op!

Word onderdeel van Dorpsvereniging Smilde en geef je op als vrijwilliger.

• Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.