Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondtie ried’n vanaf Smilde

januari 22 @ 08:00

Hoe werkt een Rondtie ried’n vanaf Smilde? In teamverband (Max. 4 personen) is het vertrek in een (eigen) auto vanaf een locatie in Smilde. Vanaf deze locatie worden de deelnemers naar de start gestuurd waar het spel gaat beginnen. Iedereen krijgt hier een envelop met daarin de opdrachten en een picknickmand met hapjes en drankjes. Het voltooien van elke opdracht is een bepaald aantal punten waard. Wanneer een opdracht is voltooid, moet hiervan bewijs in de vorm van een foto of filmpje naar de centrale post per whatsapp worden gestuurd. Het is van belang dat zowel de opdracht als het team op de foto of filmpje komen te staan. Om de opdrachten te kunnen voltooien, moeten de deelnemers de gehele provincie door en richting de grenzen van provincie of zelfs landsgrens.

Elk team heeft maximaal 2,5 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te halen door zoveel als mogelijk opdrachten te voltooien. Het volbrengen van alle opdrachten binnen de gestelde tijd, is niet mogelijk, teams moeten daarom tactische keuzes maken.

Meedoen kan op zaterdag 22 januari, starttijd en de locatie volgt nog. Opgeven kan tot 12 januari via de website www.dorpsverenigingsmilde.nl Vol = Vol!

Tot dan allemaal!

* Graag rekening houden met de coronamaatregelen!

 

Bedankt voor jullie opgave! 
Je kunt je niet meer inschrijven voor deze editie. Hou onze agenda in de gaten, voor het volgende evenement.

Gegevens

Datum:
januari 22
Tijd:
08:00