Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Rondtie ried’n vanaf Smilde [mei]

8 mei 2021 @ 13:00 - 17:00

 

Hoe werkt een Rondtie ried’n vanaf Smilde? In teamverband (Max. 4 personen) is het vertrek in een (eigen) auto vanaf de evenemententerrein in Smilde. Vanaf deze locatie worden de deelnemers naar de start gestuurd waar het spel gaat beginnen.

Iedereen krijgt hier een envelop met daarin de opdrachten en een picknickmand met hapjes en drankjes. Het voltooien van elke opdracht is een bepaald aantal punten waard. Wanneer een opdracht is voltooid, moet hiervan bewijs in de vorm van een foto of filmpje naar de centrale post per whatsapp worden gestuurd.

Het is van belang dat zowel de opdracht als het team op de foto of filmpje komen te staan. Om de opdrachten te kunnen voltooien, moeten de deelnemers de gehele provincie door en richting de grenzen van provincie of zelfs landsgrens.

Elk team heeft maximaal 2,5 uur de tijd om zoveel mogelijk punten te halen door zoveel als mogelijk opdrachten te voltooien. Het volbrengen van alle opdrachten binnen de gestelde tijd, is niet mogelijk, teams moeten daarom tactische keuzes maken.

Meedoen kan op zaterdag 8 mei, starttijd en locatie volgen nog. Geef je op voor 24 april.

Tot dan allemaal!

* Graag rekening houden met de coronamaatregelen!

De aanmeldingen voor deze editie zijn gesloten!

Gegevens

Datum:
8 mei 2021
Tijd:
13:00 - 17:00