• Dit evenement is voorbij.

Persbericht – La Casa de Smidel

28 februari 2021 @ 15:00 - 17:00

Smilde – Op zondag 28 februari gaat het gebeuren. Iedereen kan dan aan de slag met “Escapebox La Casa de Smidèl”. Deze coronaproof activiteit is een idee van BURO BRAM uit Dwingeloo waar dorpsvereniging Smilde nu een samenwerking mee is aangegaan. De afgelopen periode zijn reeds honderden mensen uit diverse dorpen met de escapeboxen bezig geweest en nu is het de beurt aan de inwoners uit Smilde en omgeving. Men kan op zondag 28 februari tussen 15.00u en 17.00u een Escapebox komen afhalen (coronaproof) bij het akkerbouwbedrijf MTS R. Voortman te Suermondsweg 19 S1, in combinatie met lekkere hapjes. Elk team krijgt thuis maximaal 2 uren (exclusief reistijd) de tijd om zo snel als mogelijk alle puzzels in de box op te lossen en om de juiste antwoorden digitaal door te zetten naar de centrale post.

Iedereen bepaald zelf het aantal personen waarmee men de opdrachten in de Escapebox (op eigen adres) gaat oplossen. ’s Avonds rond de klok van 20.00u wordt live via Facebook het winnende team bekend gemaakt en worden ook de juiste oplossingen gedeeld. De winnaars zijn diegenen die het snelst alle puzzels foutloos hebben weten op te lossen en daarmee worden toegelaten tot de bende van de professor. Waar en wanneer staat er een nieuwe bankoverval gepland? Dat is de vraag waar het omgaat.

Meedoen? Een team inschrijven kan op de website van de dorpsvereniging, www.dorpsverenigingsmilde.nl. Betaling geschiedt op het moment van het afhalen van de hapjes en de Escapebox. Het hapjespakket kost € 7,50 p.p. en voor de box (we adviseren 1 box per adres) rekenen we € 20,00.Vooraf reserveren is verplicht en vol = vol.

• Gelieve betalen met de pin!

Datum:
28 februari 2021