• Dit evenement is voorbij.

Bliefthuusquiz 3.0

9 januari 2021 @ 20:00 - 22:00

Dorpsvereniging Smilde organiseert weer een  Bliefthuusquiz 3.0! Doordat er zoveel positieve  reacties binnen kwamen gaan wij het nogmaals doen!

Op zaterdag 9 Januari gaan wij, Dorpsvereniging Smilde, om 20:00 uur live op onze facebookpagina voor de Bliefthuusquiz! Hierbij worden in meerdere rondes vragen gesteld over verschillende categorieën en jullie kunnen meedoen als gezin, vriendengroep of als individu.

Om mee te doen ga je naar onze facebookpagina, je klikt op ‘Like’ en volg je live vanaf 20:00 uur de quiz. De antwoorden kun je per e-mail doorsturen naar: info@dorpsverenigingsmilde.nl en als dit niet lukt stuur je via een PB via Messenger het document of foto’s op. Dit stuur je binnen 10 min nadat de quiz afgelopen is. Wie komt er als winnaar uit de bus en ontvangt een prijs?

Tot dan!

Datum: